Новий конкурент Samsung Galaxy S Ultra: представлений смартфон Moto G Stylus (2024)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Moto G Stylus зустрічає користувача задньою кришкою зі штучної шкіри – цього року до покупки доступна версія в темно-червоному кольорі. Передня панель теж змінилася в порівнянні з минулим поколінням: діагональ дисплея збільшилася до 6,7 дюйми, а на зміну технології IPS прийшла P-OLED із частотою оновлення 120 Гц.

Головною особливістю новинки є перероблений стілус, який тепер може похвалитися низькою затримкою та більш ергономічною конструкцією. Примітно, що стілус зберігається та заряджається прямо в корпусі смартфона, завдяки чому він завжди буде під рукою і не загубиться.

Крім того, сканер відбитків пальців переїхав під дисплей, а обсяг оперативної пам’яті збільшився до 8 ГБ. Motorola переробила і систему камер: роздільна здатність фронтальної камери збільшилася з 16 до 32 мегапікселів, а надширококутної – з 8 до 13 мегапікселів. Нарешті, основна камера тепер оснащується апертурою f/1.8 та автофокусом Dual Pixel (DPAF).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тим не менш, однокристальна система залишилася без змін: Moto G Stylus, як і раніше, оснащується застарілим чіпом Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1, який за однопоточною та багатопоточною продуктивністю на частки відсотка випереджає п’ятирічний Snapdragon 855.

Зрозуміло, про конкуренцію Moto G Stylus із флагманами Samsung можна говорити лише з функціональної точки зору: ці пристрої відносяться до різних цінових категорій та призначені для різних груп споживачів. Так чи інакше, Motorola сьогодні є чи не єдиним виробником (крім Samsung), який не відмовляється від стілусів у своїх смартфонах, що може зацікавити любителів рукописних нотаток та малюнків у компактному форм-факторі. Moto G Stylus надійде у продаж наприкінці травня 2024 року за ціною близько 400 доларів США.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОphonearena.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.