Головна функція Galaxy 2024 раптово з’явилася на iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google впровадила у свій iOS-додаток опцію швидкого пошуку інформації після того, як її презентували для пристроїв Galaxy.

Нагадаємо, що фіча Circle to Search (Обвід для пошуку) стала частиною пакету Galaxy AI, який став головною новинкою презентації Galaxy Unpacked поряд з лінійкою Galaxy S24. Google навіть встигла висміяти iOS за відсутність цієї фічі в рекламному ролику, але тепер несподівано додала її до iOS-додатку Lens.

Відповідно до Gizmochina, активувати опцію можна декількома способами: власникам iPhone 15 Pro/15 Pro Max достатньо натиснути «кнопку дії», а користувачам старіших iPhone зі скляною задньою кришкою зробити по ній подвійний тап. Якщо цей тип взаємодії вимкнено, спочатку активуйте його в Універсальному доступі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Увімкнувши новий пошук у Google Lens, можна швидко та легко шукати інформацію про будь-які об’єкти, які потрапляють на екран. Нововведення розгортається поступово і незабаром буде доступне всім користувачам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОgizmochina.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.