Xiaomi Mi 8 зі сканером обличчя показали на зображеннях з обох сторін

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Одним з найбільш очікуваних смартфонів нинішнього року звичайно ж є Xiaomi Mi 8, якому приписують передове технічне оснащення на чолі з 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 845. Сьогодні, 21 травня 2018 року, цей флагман показали на зображеннях з двох сторін. Джерело, що опублікувало знімки, запевняє, що новинка буде виглядати саме так.

На зображеннях видно, що Xiaomi Mi 8 виглядає вкрай цікаво. Його лицьова частина практично повністю зайнята одним тільки екраном. Під ним знаходиться невеликий відступ, тоді як зверху знайшлося місце для вирізу. У нього виробник помістив повноцінний сканер обличчя 3D Face, повний аналог системи сканування особи Face ID від «яблучної» корпорації.

На правому торці корпусу телефону також можна побачити гойдалку регулювання гучності і кнопку блокування. Задня кришка Xiaomi Mi 8 виготовлена зі скла, а знаходиться на ній тільки подвійна основна камера з вертикальним розташуванням. Звичайно, на ній також знайдеться місце і для фірмового логотипу виробника, однак на знімках його з якихось причин немає. Очікується, що сканер відбитків пальців телефону виявиться вбудований прямо в його дисплей .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За попередньою інформацією, смартфон отримає Super AMOLED-екран, 8-ядерний чіп Snapdragon 845 з частотою 2,8 ГГц, 6/8 ГБ оперативної і 64/128 ГБ постійної пам’яті, подвійну основну камеру, роз’єм USB Type-C, сумісність з технологією бездротової зарядки, скляний корпус зі скла Corning Gorilla Glass 5, захист від води і пилу за стандартом IP67, а також ряд інших цікавих особливостей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.