Huawei готує на травень 7 новинок, включаючи смартфони, планшети та ноутбуки

Huawei готує на травень 7 новинок, включаючи смартфони, планшети та ноутбуки
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Портал HuaweiCentral з посиланням на китайських інсайдерів у соціальній мережі Weibo повідомляє, що травень для Huawei – це не лише глобальний запуск камерофонів лінійки Pura 70. На травень компанія приготувала цілу серію анонсів.

Деякі з них є актуальними для глобального ринку, а інші поки що лише для Китаю. Частину новинок буде показано на заході 7 травня в Дубаї, а решту – пізніше протягом місяця. Ось основні новинки:

1. Смартфони серії Enjoy 80. Якщо згадані вище Pura 70 – це флагмани, Enjoy 80, навпаки, найбільш бюджетні рішення. Зараз Enjoy покладаються, як правило, на старі чіпи Kirin 710A. Можливо, Huawei покаже їм заміну. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2. Старт Nova 12 SE на китайському ринку. Це найменш цікава нам новина, так як глобально продажі Nova 12 SE вже йдуть. Хоч як це дивно, на рідний китайський ринок смартфон потрапляє лише зараз. Це не бюджетний, але відносно простий гаджет із стильним дизайном та процесором Snapdragon 680. Можливо, в Китаї він отримає Kirin.

3. Нова версія флагманського планшета MatePad Pro 13,2. Він був представлений ще минулої осені. Що саме принесе оновлення, інсайдер не повідомляє. Наприклад, замість Kirin 9000s Huawei могла б встановити Kirin 9010, який до 10% швидший у тестах. Також можлива поява супутникового зв’язку, який вже є у MatePad Pro 11 (2024).

4. Новий додаток для малювання GoPaint. Єдина новинка зі списку, що стосується софту, а не «заліза». Програма призначена для планшетів Huawei і є повністю власною розробкою компанії. Дані, що вже втекли в мережу, обіцяють великий список функцій.

MatePad Pro 13,2 – головний планшет Huawei минулого року, до того ж він став одним із перших пристроїв компанії з чіпом Kirin нового покоління. Фото: Vopmart

5. Новий планшет MatePad з діагоналлю 11,5”. На даний момент компанія застосовує відроджені Kirin тільки в найдорожчих флагманських планшетах. У свою чергу, новинка ставитиметься вже до середнього рівня. Вона отримає дисплей 11,5″ і, імовірно, якусь технологію для захисту зору. Ймовірно, про PaperMatte.

6. Новий ноутбук MateBook 14 та глобальний запуск MateBook X Pro 2024. З ноутбуків Huawei у травні має намір оновити MateBook 14, а також зробити представлений нещодавно в Китаї MateBook X Pro 2024 доступним у всьому світі. Останній має ультимативні властивості, а важить 980 грам. Для порівняння, актуальний MacBook Air при меншому дисплеї важить 1,24 кг.

7. Новий розумний годинник Huawei Watch Fit 3. На відміну від Fit 2 має трохи більший екран, який замість витягнутої форми став майже квадратним. Так гаджет нагадує Apple Watch. Пристрій відрізняється від інших розумних годинників Huawei формою екрану і відносно невеликою ціною, яка обіцяє бути помітно менше торішніх Watch GT 4.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.