Іранський бренд Daria представив новий смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У світі технологій сталася цікава подія: іранський бренд Daria, відомий своїми постачаннями китайських смартфонів на місцевий ринок, раптово здивував своїх шанувальників. Компанія випустила смартфон під власним брендом, який, як з’ясувалося, є перейменованим китайцем з характеристиками середнього цінового сегменту. Але за те своє.

Новинка від Daria оснащена 6,78-дюймовим AMOLED-екраном з вигнутими краями, роздільною здатністю Full HD+ та частотою оновлення 120 Гц, що робить його порівнянним з флагманськими моделями. «Серцем» пристрою служить восьмиядерний чіп MediaTek Dimensity 7050, представлений 2 травня 2023 і проведений за 6-нанометровим техпроцесом. У парі з ним поставляються 8 ГБ оперативної та 256 ГБ вбудованої пам’яті.

Фотографічні можливості представлені потрійною основною камерою з провідним 50-мегапіксельним датчиком та оптичною стабілізацією зображення. Фронтальна камера на 16 Мп захована у круглому вирізі екрану. Акумулятор ємністю 4700 мАг підтримує швидке заряджання потужністю 66 Вт, дозволяючи зарядити смартфон з 0 до 100% всього за 40 хвилин. Смартфон також підтримує Wi-Fi 6, NFC, 5G та має водозахищений корпус за стандартом IP54.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Daria пропонує свій гаджет у трьох колірних рішеннях: сірому, зеленому та чорному, прикрашених незвичайним логотипом бренду на задній панелі.

На офіційному сайті Daria новий смартфон під назвою Daria Bond пропонується за ціною 8999000 іранських ріалів, що еквівалентно приблизно 8000 гривень. Окремо можна придбати зарядний пристрій потужністю 66 Вт за 547 900 ріалів (близько 500 гривень).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОdariahamrah.ir

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.