Чутки: OnePlus 13 отримає новий старий дизайн

Чутки: OnePlus 13 отримає новий старий дизайн
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У скарбничці чуток про майбутній флагманський смартфон OnePlus 13 з’явилася нова інформація. На просторах китайської соціальної мережі Weibo був помічений рендер, що показує передбачуваний дизайн пристрою. Ось лише унікальним його назвати складно.

На зображенні показано задню сторону смартфона в сірому кольорі. У її верхній частині розташований квадратний модуль основної камери з трьома датчиками, кільцевим LED-спалахом та логотипом Hasselblad у центрі. Загальний дизайн нагадує модель 2022 – OnePlus 10 Pro. Є також подібності з останніми флагманськими смартфонами Xiaomi 13-ї та 14-ї серій.

На правій грані можна помітити кнопки регулювання гучності та увімкнення/вимкнення, а на лівій – фірмовий перемикач беззвучного режиму. Раніше також була інформація, що смартфон матиме плоский екран без вигинів з боків.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Завдяки раннім витокам стало відомо, що OnePlus 13 може отримати 6,8-дюймовий OLED-екран із роздільною здатністю 2K, підекранний сканер відбитків пальців та процесор Snapdragon 8 Gen 4. Презентація смартфона очікується наприкінці поточного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.