Офіційно: OnePlus 6T отримає кардинально нову камеру, сканер особи і сканер в дисплеї

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Буквально на днях відбувся офіційний анонс флагманського смартфона OnePlus 6. Телефон вийшов саме таким, яким його всі чекали. Апарат оснащений передовим «залізом», подвійною основною камерою, скляною задньою кришкою і безліччю інших особливостей. Мобільний пристрій топового рівня ще не встигло надійти в продаж, як гендиректор OnePlus Карл Пий зробив несподівану заяву, підтвердив презентацію і старт продажів нової моделі в особі OnePlus 6T до кінця року.

Відповідаючи на питання журналістів про подальшу стратегію розвитку мобільних пристроїв, Карл Пий підтвердив, що до кінця 2018 року компанія випустить ще один флагманський мобільний пристрій, який виявиться кращим нинішнього. Більш того, майбутня новинка в особі OnePlus 6T вже знаходиться в розробці, тому як до її презентації залишилося менше півроку. Високопоставлений співробітник заявив лише про те, що новинка отримає кардинально нову камеру, яка виявиться однією з кращих в світі.

Крім того, прямо «з коробки» в OnePlus 6T буде встановлена ​​операційна система Android P, яка до моменту початку продажів телефону обзаведеться точною назвою, а також, можливо, додатковими підверсіями. За своїм зовнішнім виглядом новинка повинна виявитися схожа на нинішній флагман. Апаратною основою телефону як і раніше буде виступати 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, доповнений 8 ГБ оперативної пам’яті і графікою Adreno 630.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Від новинки також очікують вбудований в екран сканер відбитків пальців, а крім того – повноцінний сканер особи 3D Face, який стане повним аналогом система Face ID в iPhone X. З його допомогою власники OnePlus 6T зможуть розблокувати свій мобільний пристрій навіть в той час, коли навколо суцільна темрява. Робити це можна буде за рахунок вбудованого ІЧ-датчика, здатного бачити в темряві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.