Оновлення MIUI 14 від Xiaomi: фішки та переваги

Оновлення MIUI 14 від Xiaomi: фішки та переваги
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони китайського бренду працюють на основі прошивки MIUI. Зручний інтерфейс та простота в управлінні – це те, за що її цінують користувачі. 14 версія – масштабний апдейт від Xiaomi. Ми розповімо про основні фішки та переваги останнього оновлення.

Робота з повідомленнями та «Годинник»

Хоча смартфон Xiaomi дуже зручний у використанні, спливаючі вікна на екрані іноді з’являються вкрай вчасно. У новій версії мікропрограми можна вимкнути повідомлення, не входячи в програму. Функція зручна, тому що йде менше часу на порятунок від спливаючих вікон.

Змінився дизайн програми «Годинник». У верхній частині розташовані вкладки:

  • Будильник;
  • Часовими поясами;
  • Секундоміром;
  • Таймер.

Перемикайтеся свайпом або клацанням між вкладками. Інтерфейс став зручнішим, а ще додаток «Годинник» можна видалити. Якщо користувачеві не подобається встановлений додаток, він встановлює інше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Галерея: нові можливості

Розробники додали функцію розпізнавання тексту на фото чи зображенні. Тепер не потрібно набирати її вручну, просто скопіюйте те, що пропонує штучний інтелект.

У галереї показуватимуться «Спогади про цей день». Завдяки цьому користувач бачить, як він проводив час того ж року в цей час. Насолоджуйтесь приємними моментами завдяки новому функціоналу. Якщо ви не бажаєте бачити старі фотографії, опцію можна вимкнути.

Bluetooth LE Audio: максимум можливостей для бездротової гарнітури

Технологія дозволяє підключати до пристрою кілька TWS-навушників та перемикатися між ними. Крім цього за допомогою Bluetooth LE Audio покращується якість звуку. Ефект досягається завдяки окремому підключенню кожного навушника.

Смарти з такою технологією довше тримають акумулятор у режимі відтворення. Якщо ви цінуєте автономність, варто придбати смартфон Xiaomi з прошивкою MIUI 14. Не турбуйтеся, що акумулятор швидко розрядиться в режимі прослуховування музики або подкаст.

Захист від шахраїв: можливості штучного інтелекту

Дзвінки та повідомлення – інструменти шахраїв. Смарти з MIUI 14 аналізують вхідні SMS, дзвінки, підозрілі посилання. Якщо виявлено небезпеку, система попереджає користувача. Такий рівень безпеки здатний захистити особисті дані, наприклад, паролі від банківських карток і т.д.

Розробники врахували «хворі» місця попередньої версії та створили чудову прошивку для сучасного телефону. MIUI 14 – масштабний апдейт у плані інтерфейсу, а й у функціоналі. Потрібно спробувати оновлення, адже останні можливості полегшують використання гаджета.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.