У iOS з’явиться корисна «ремонтна» функція для iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У бета-версії iOS 17.5 було виявлено новий програмний інструмент під назвою Repair State. Він покликаний вирішити відому проблему, що виникає під час передачі смартфона в сервісний центр для ремонту при відключенні служби Find My.

Донедавна деактивація Find My на час передачі iPhone до сервісного центру не була проблемою, але потім компанія впровадила в iOS функцію Stolen Device Protection. Вона посилює заходи безпеки та змінює деякі налаштування конфіденційності.

Зокрема, власнику iPhone тепер доводиться чекати цілу годину перед тим, як він знову зможе користуватися пристроєм. Цей час залежить від того, як довго тривав ремонт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Функція Repair State вирішує цю проблему. Ввівши свій Apple ID і пароль як власник iPhone, користувач підтверджує законність ремонту, уникаючи необхідності відключення Find My або Stolen Device Protection. За даними порталу MacRumors, реліз стабільної версії iOS 17.5 очікується у травні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.