Xiaomi готує спрощений флагман на базі Snapdragon 8s Gen 3

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Спрощений флагман отримав назву Xiaomi 14 SE і, як стверджують джерела, девайс стане копією китайського варіанта Civi 4 Pro . Повідомляється, що смартфон має з’явитися на полицях магазинів спочатку в Індії вже на початку літа. Девайс оснастять трохи урізаним флагманським процесором Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3, а його вартість не перевищить 50 000 рупій, що рівноцінно 22 000 гривень.

Реклама

Якщо Xiaomi 14 SE дійсно виявиться перейменованим Xiaomi Civi 4 Pro, то апарат отримає оригінальну зовнішність у круглому блокі камер на зразок пристроїв OnePlus, тонкі рамки навколо дисплея, безліч кольорів корпусу та якісний екран з яскравістю до 3000 ниток. Нагадаємо, що Xiaomi Civi 4 Pro має велику випарну камеру для кращого охолодження процесора, потрійну основну камеру від Leica на 50 Мп + 50 Мп (зум 2х) + 12 Мп ульраширик і акумулятор на 4700 мАг.

У Xiaomi 14 SE варто очікувати від 12 до 16 ГБ оперативної пам’яті та 256/512 ГБ постійної пам’яті, просунуту систему ШІ та підтримку швидкої зарядки на 67 Вт. При цьому смартфон отримає як корпус зі скла та металу, так і варіант із тильною панеллю зі штучної шкіри Kona.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоgizmochina.com

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ