В мережу потрапили нові зображення компактної моделі Sony Xperia ACE IV

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережу просочилися зображення, ймовірно, нової компактної моделі смартфона Sony – Xperia ACE IV. Хоча остаточно стверджувати складно через відсутність інформації про передню частину пристрою, співвідношення сторін корпусу передбачає, що дисплей матиме формат 21:9.

Як відомо, дисплей Xperia 1 VI цього року зміниться на формат 19.5:9, відходячи від попередніх моделей, таких як Xperia ACE III, які мали співвідношення сторін 18.7:9. Це є дещо дивним, враховуючи, що флагманські моделі відмовляються від формату 21:9, тоді як початкова модель, навпаки, його використовує.

Були чутки про швидкий випуск Xperia ACE IV на початку року, але останні новини про цю модель майже не з’являлися, і все більше зміцнюється думка, що в першій половині 2024 будуть представлені тільки дві моделі – Xperia 1 VI і Xperia 10 VI.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До того ж, за нашими даними, ймовірність того, що додому випустить Xperia ACE IV у рамках своєї весняно-літньої колекції новинок, дорівнює нулю. Таким чином, існує велика ймовірність, що зображення, що втекли, є неофіційними і можуть бути всього лише рендерами, заснованими на припущеннях.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.