Хто першим випустить смартфон на Snapdragon 8 Gen 4

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Snapdragon 8 Gen 3 все ще залишається на чолі списку серед флагманських чіпів для Android смартфонів, але тепер з’явилися перші згадки про Snapdragon 8 Gen 4.

Згідно з інформацією джерела Йогеша Брара, Xiaomi буде першою компанією, яка представить пристрої на базі Snapdragon 8 Gen 4. Це будуть смартфони серії Xiaomi 15, які обіцяють бути вражаючими, особливо враховуючи, що Xiaomi 14 була також першою серією, оснащеною чіпом Snapdragon 8 3. За традицією, флагмани Xiaomi 15 спочатку будуть доступні на ринку Китаю, а потім розповсюджені по всьому світу.

Брар зазначає, що Xiaomi має ексклюзивні права на випуск смартфонів зі Snapdragon 8 Gen 4, після чого випливають OnePlus та IQOO. Отже, наступними моделями із цим новим процесором можуть стати OnePlus 13 та IQOO 13.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У США очікується, що Samsung першим представить смартфони на базі Snapdragon 8 Gen 4 у серії Galaxy S25. Передбачається, що Samsung також випустить версію чіпсету з підвищеною продуктивністю під назвою Snapdragon 8 Gen 4 for Galaxy.

Що стосується майбутнього процесора Qualcomm, його існування вже підтверджено виробником чипів. Передбачається, що він буде анонсований у жовтні і буде включати спеціальний процесор Oryon, що обіцяє значне збільшення продуктивності в порівнянні з процесорами Arm. Новий чіп також, ймовірно, буде оснащений FastConnect 7900 із вбудованою підтримкою технології UWB. Очікується, що серія Xiaomi 15 з’явиться на ринку після випуску цього чіпа.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.