Стало відомо коли представлять Nothing Phone 3 і його характеристики

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Зараз ніщо не має трьох телефонів у своїй лінійці: Phone 1, Phone 2 і нещодавно запущений Phone 2a. Зараз компанія готується до випуску Nothing Phone 3. Щодо того, коли з’явиться наступник, то Phone 2 впав минулого літа. Отже, майбутній пристрій, швидше за все, буде представлений цього літа, що вже не за горами.

Реклама

Кодове ім’я Nothing Phone 3 вже було розкрито нещодавно, і AndroidHeadlines помітив телефон в базі даних. Це підтвердило, що пристрій не за горами. Однак не варто очікувати, що це буде повноцінний флагман або конкурент Galaxy S24.

Якщо ви уважно подивитеся на Nothing Phone 1 і Phone 2, то помітите, що жоден з них не конкурував з флагманами свого часу. Якщо бути точним, то Phone 1 був оснащений Snapdragon 778G+, SoC середнього класу. Phone 2 піднявся до рівня Snapdragon 8+ Gen 1, але на момент його випуску флагмани вже перейшли на Snapdragon 8 Gen 2.

Що стосується Nothing Phone 2a, то він, знову ж таки, поставляється з SoC середнього класу, Dimensity 7200 Pro. Можливо, ви вже помітили, що тут є певна закономірність. Тобто, один з процесором середнього класу, наступний з флагманською SoC останнього покоління, а потім знову з процесором середнього класу. З огляду на це, можна з упевненістю сказати, що Phone 3 не буде запущений з поточною флагманською SoC.

Але річ у тім, що лінійка телефонів Nothing ніколи не пропонувала найновіше і найкраще апаратне забезпечення. Натомість Nothing твердо дотримується ідеї пропонувати оптимізований досвід. Коли бренд випустив Phone 2, Snapdragon 8+ Gen 1 був максимально оптимізований. На поточному етапі здається, що Phone 3 може бути оснащений Snapdragon 8 Gen 2, флагманом останнього покоління. Навіть якщо це так, телефон все одно буде гідним варіантом середнього класу.

АЛЕ Є ЙМОВІРНІСТЬ, ЩО МАЙБУТНІЙ ТЕЛЕФОН ТРОХИ РОЗІРВЕ ШАБЛОН

Хоча специфікації офіційно не підтверджені, чутки припускають, що Phone 3 може відхилитися від шаблону використання флагманських процесорів останнього покоління. 91mobiles стверджує, що пристрій може працювати на Snapdragon 8s Gen 3, тонованій версії флагманського 8-го покоління з нижчою тактовою частотою.

Цей фокус на чіпсеті середнього класу узгоджується з попередньою стратегією Nothing, яка полягає в тому, щоб пропонувати оптимізований досвід, а не гнатися за абсолютною вершиною апаратного забезпечення. 8s Gen 3 все ще має забезпечити високу продуктивність, ймовірно, подібну до минулорічного Snapdragon 8 Gen 2, при цьому пріоритетом буде ефективність – потенційна перевага для тривалості роботи від акумулятора.

Також повідомляється, що Nothing може усунути недолік попередніх телефонів – швидку зарядку. Хоча деталі поки що не відомі, чутки натякають на покращення порівняно з дротовою зарядкою Phone 2 потужністю 45 Вт. Можливо, Nothing Phone 3 зможе похвалитися швидшою швидкістю заряджання або навіть більшою ємністю акумулятора, ніж 4700 мАг у Phone 2.

З акцентом на ефективності та потенційно швидшій зарядці, Nothing Phone 3 може зміцнити свої позиції як привабливий варіант середнього класу, особливо якщо він збереже репутацію Nothing за конкурентними цінами.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоgizmochina.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: