Фахівці розбірали Motorola Edge 50 Pro і показали що всередині

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Motorola Edge 50 Pro був вперше анонсований на початку цього місяця в Індії, а минулого тижня вийшов на світовий ринок. Це пристрій верхнього середнього класу на базі SoC Snapdragon 7 Gen 3, який має дуже цікавий дизайн задньої панелі.

Тепер ми можемо не просто подивитися на нього, а й зазирнути всередину, завдяки YouTube-каналу PBKreviews, який вже провів повне відео розбирання та збирання Edge 50 Pro, яке ми додаємо нижче для вашого задоволення.

Як завжди, для початку нам знадобиться термофен або фен, щоб послабити клей і зняти задню панель, яка в цьому випадку виконана в дуже унікальному кольорі Moonlight Pearl, розробленому італійським будинком Mazzucchelli.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після зняття задньої панелі слідує викручування безлічі гвинтів, після чого ми отримуємо доступ до материнської та додаткової плат. У багатьох місцях є великі графітові плівки, які допомагають розсіювати тепло. Основна плата містить камери, і ми можемо добре їх роздивитися. З іншого боку – селфі-камера і, знову ж таки, багато графітової плівки, а також мідна ізоляційна стрічка і термопаста, що покриває чіпсет.

Процес розбирання також дозволяє нам поглянути на різні компоненти, такі як датчик освітленості, плата зчитувача SIM-карт, плата апаратного порту з портом USB-C і мікрофоном (який захищений від випадкового защемлення інструментом для вилучення SIM-карт), нижній динамік, вібромотор і велика мідна парова камера.

Врешті-решт, Edge 50 Pro отримав 5,5 балів з 10, що не дуже добре – 10 балів було б найкращим показником ремонтопридатності, чого б це не коштувало, так що він досить далекий від цього. Акумулятор не має фіксаторів для легкого виймання, а для заміни кнопок на бічній панелі потрібно знімати екран, що також не є ідеальним рішенням.

Телефон отримав 1 з 2 балів за організацію та тривалість ремонту, 0,5 з 2 балів за легкість заміни екрану, також 0,5 з 2 балів за легкість заміни акумулятора, 1,5 з 2 балів за легкість заміни інших деталей, таких як порт USB-C, і 2 з 2 балів за легкість пошуку запасних частин.

Якщо ви хочете дізнатися більше про Edge 50 Pro, обов’язково прочитайте наш детальний огляд пристрою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.