Розкрито ціну та дату презентації першого смартфону HMD

Насамперед компанія випускала пристрої лише під брендом Nokia. Раніше HMD Pulse обіцяли випустити у липні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія HMD Global представить свій перший смартфон під власним брендом 24 квітня. Новинкою стане модель HMD Pulse та покращена версія з приставкою Pro.

Інформація про прем’єра девайсів з’явилася на сайті фінського рітейлера Giganti. Там опублікували подробиці про HMD Pulse Pro, які вже видалили. Смартфон випустять у чорному кольорі, він отримає IPS-екран діагоналлю 6,56 дюйми з роздільною здатністю HD+. Частота оновлення – 90 Гц. Усередині міститься чіп Unisoc T606. Для роботи пристрою використовують 6 ГБ оперативної пам’яті.

Об’єм накопичувача – 128 ГБ, також телефон підтримує карти пам’яті MicroSD об’ємом до 256 ГБ. Встановлено основну камеру на 50 Мп, як і фронтальну, разом із датчиком глибини 2 Мп. Підтримується Wi-Fi 5 та Bluetooth 5.0, є сканер відбитків пальців, вбудований у кнопку живлення, а також роз’єм 3,5 для навушників. Смартфон отримав захист від вологи за стандартом IP52. Місткість батареї становить 5000 мАг. Як операційна система використовується Android 14. Користувачам обіцяють два роки оновлень і три роки патчів безпеки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вартість HMD Pulse Pro починається від 190 доларів (17700 рублів). Точні подробиці про молодшу модель, у тому числі її ціну, поки що не розкривалися. Офіційно HMD Global, яка до цього випускала пристрої під брендом Nokia, показала тизер свого першого смартфона ще в лютому. Тоді повідомлялося, що смартфон випустять у липні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.