Huawei Pura 70 Ultra повністю розібрали і показали висувну камеру

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого тижня Huawei офіційно представила серію смартфонів Pura 70, включно з топовою моделлю Pura 70 Ultra. Це наступне покоління давно відомої серії P, тепер з реальною назвою, а не літерою.

Всі моделі Pura 70 мають дуже характерний дизайн острівця камери, а модель Ultra оснащена 1-дюймовою висувною основною камерою зі змінною діафрагмою. Якщо вам цікаво, як виглядає Pura 70 Ultra зсередини, китайський YouTube-канал WekiHome, як завжди, опублікував повне відео розбирання пристрою. Переконайтеся, що ви натиснули кнопку CC і встановили автопереклад на обрану вами мову, щоб отримати субтитри.

Як і майже в будь-якому телефоні в наші дні, доступ до нього здійснюється через задню панель, причому задня панель знімається першою, після застосування певної кількості тепла, щоб зробити клей менш… липким. Huawei традиційно застосовує більше клею, ніж інші бренди, мабуть, і тут так само.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Опинившись всередині, висувний механізм (включаючи кроковий двигун) для основної камери знаходиться як на долоні, і він дійсно виглядає як милий витвір інженерної думки. Кроковий двигун навіть покритий шумопоглинаючою піною. Цей телефон є першим в світі, в якому інтегрована висувна камера, а також має захист від пилу та води за стандартом IP68.


Це стало можливим завдяки герметизації телескопічної частини кришки об’єктива. Суть усього цього полягає в тому, що телефон тонший за своїх конкурентів з 1-дюймовими камерами, коли ви не використовуєте камеру. Але є й додаткова перевага – коли камера не використовується і ви трясете телефоном, він набагато менше деренчить, ніж його конкуренти з 1-дюймовими сенсорами.

Система OIS зі зміщенням сенсора також присутня, а на задній панелі всіх камер є тепловідвідні матеріали, які безпосередньо з’єднані з великою паровою камерою. Чіпсет Kirin, на якому працює телефон, приблизно порівнянний з Snapdragon 888 і Dimensity 8200 в бенчмарку AnTuTu.


Використовувані динаміки ідентичні тим, що стоять в Mate 60 Pro, виявляється, в той час як вібромотор трохи менший. Пікова потужність зарядки акумулятора становить 88,3 Вт, а зарядка від 0 до 100% займає 37 хвилин.

Екран виготовлений компанією BOE і покритий склом Kunlun. Ручне вимірювання яскравості дає 600 ніт в ручному режимі і 1,242 ніт в режимі високої яскравості. Задня частина екрану повністю покрита мідною металевою пластиною для відведення тепла.

Висновок полягає в тому, що хоча Pura 70 Ultra все ще не зрівняється за продуктивністю зі своїми конкурентами, він кращий за Mate 60 Pro, тому Huawei дійсно прогресує від релізу до релізу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.