Motorola Moto X50 Ultra отримає додаткові функції штучного інтелекту

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще в лютому Motorola опублікувала тизер на тему Формули-1 для Moto X50 Ultra і, зокрема, його функції штучного інтелекту. Телефон так і не був представлений, але його версія – Motorola Edge 50 Ultra – з’явилася. Не ясно, чи будуть ці два пристрої однаковими, хоча останній тизер (також з болідом Формули-1) демонструє точно такий самий дизайн.

Edge 50 Ultra вже постачається з деякими функціями штучного інтелекту, наприклад, генеративною моделлю для кастомних шпалер і системою, яка налаштовує параметри камери залежно від сцени. Судячи з усього, X50 Ultra матиме додаткові функції штучного інтелекту.

Імовірно, це включає в себе ШІ-асистента Lenovo під назвою “Xiaotian”, який нещодавно був представлений на кількох комп’ютерах Lenovo. Ми дізнаємося про це досить скоро, оскільки телефон має вийти наступного місяця.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також є тизерне відео, яке показує дерев’яну версію телефону, так само, як і у варіанті Edge. Цей пост завершується словами “До зустрічі у травні!”, хоча він і рекламує Гран-прі Китаю, яке відбулося цими вихідними.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.