Motorola Moto X50 Ultra отримає додаткові функції штучного інтелекту

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Ще в лютому Motorola опублікувала тизер на тему Формули-1 для Moto X50 Ultra і, зокрема, його функції штучного інтелекту. Телефон так і не був представлений, але його версія – Motorola Edge 50 Ultra – з’явилася. Не ясно, чи будуть ці два пристрої однаковими, хоча останній тизер (також з болідом Формули-1) демонструє точно такий самий дизайн.

Реклама

Edge 50 Ultra вже постачається з деякими функціями штучного інтелекту, наприклад, генеративною моделлю для кастомних шпалер і системою, яка налаштовує параметри камери залежно від сцени. Судячи з усього, X50 Ultra матиме додаткові функції штучного інтелекту.

Імовірно, це включає в себе ШІ-асистента Lenovo під назвою “Xiaotian”, який нещодавно був представлений на кількох комп’ютерах Lenovo. Ми дізнаємося про це досить скоро, оскільки телефон має вийти наступного місяця.

Також є тизерне відео, яке показує дерев’яну версію телефону, так само, як і у варіанті Edge. Цей пост завершується словами “До зустрічі у травні!”, хоча він і рекламує Гран-прі Китаю, яке відбулося цими вихідними.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоgsmarena.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: