У мобільному браузері Microsoft Edge з’являться корисні ШІ функції

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

У новій збірці Microsoft Edge для платформи iOS були виявлені цікаві нововведення. Вони пов’язані з роботою ШІ-помічника Copilot, і покликані спростити взаємодію користувача з вмістом його смартфона.

Реклама

За даними Windows Latest, нова функція отримала назву Circle to Copilot. Вона працює приблизно так само, як представлена ​​раніше Google Circle to Search – користувач може обвести частину вмісту екрана, щоб обробити виділений фрагмент за допомогою ІІ.

Нововведення вже можна увімкнути на iOS за допомогою відповідного прапора на панелі експериментальних налаштувань браузера. Після цього утримання кнопки Copilot створює скріншот, де можна виділити потрібну область. Фірмовий ІІ поки що не вміє безпосередньо витягувати тексти із захопленого екрана, але може розпізнавати зображення та його вміст, включаючи текстове.

Крім того, в iOS-версії браузера вже тестується функція Chat with image using Copilot. Увімкнувши її натисканням кнопки зі значком камери на панелі інструментів ІІ, можна зробити розпізнавання картинки, знайти схоже зображення в інтернеті або відсканувати штрих-код нс за допомогою Copilot. Коли саме нові ІІ-можливості з’являться у стабільній версії Edge для iOS, поки що невідомо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: