Нові дані про Google Pixel 8a знову потрапили в мережу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наразі просочилося практично все, що стосується Google Pixel 8a. Ми бачили високоякісні рендери телефону, його характеристики скрізь у мережі, а дата виходу практично гарантована. Сьогодні в мережі з’явився новий витік інформації про Pixel 8a, і після її перегляду я починаю трохи нервувати.

TechDroider на сайті X (колишній Twitter) поділився двома практичними фотографіями Pixel 8a, включаючи знімки передньої та задньої панелі телефону. Задня панель телефону виконана в чорному кольорі з матовою обробкою, яка виглядає досить добре. Також добре видно дві задні камери, логотип Google “G” посередині та закруглені кути.

Але саме фотографія передньої панелі телефону змушує мене турбуватися. Подивіться на нижню частину екрана, і ви побачите товсту рамку. Більше того, обідки довкола інших частин телефону теж досить великі. Чи є великі обідки недоліком? Ні в якому разі. Але вони надають Pixel 8a дуже дешевий вигляд, схожий на такий телефон як Moto G Power 5G (2024).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цілком можливо, що це просто дивний ракурс, і насправді безелі Pixel 8a не будуть такими непривабливими. Але, судячи з того, що ми тут бачимо, мені це не подобається.

Ці фотографії не розкривають нічого іншого про Pixel 8a, але на даний момент і знати більше нічого. Попередні витоки розповіли про телефон практично всі. Ми очікуємо 6,1-дюймовий OLED-екран з частотою оновлення 120 Гц, процесор Google Tensor G3, 64-мегапіксельну основну камеру, 13-Мп ультрашироку камеру, акумулятор ємністю 4500 мАч і 27-ватну дротову. Очікується, що Google запропонує все це за ті ж 500 доларів, що й Google Pixel 7a, що звучить як вражаючий пакет – безелі та все інше.

Анонс Google Pixel 8a, найімовірніше, відбудеться 14 травня на Google I/O 2024.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.