З Google Pixel Fold 2 може статися щось дивне

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Схоже, що лінійка “Pixel Fold” померла в Google після лише одного виходу у світ. Натомість Google планує включити його в основну лінійку флагманських телефонів Pixel. За даними Android Authority, яка посилається на збірки програмного забезпечення, призначені для майбутніх телефонів Google, наступний складний апарат Google може отримати назву “Pixel 9 Pro Fold”, а не очікуваний брендинг Pixel Fold 2.

Це не офіційна інформація, і багато надійних джерел витоків використовують назву Pixel Fold 2 у вільному стилі; Цілком ймовірно, що Pixel 9 Pro Fold може бути просто внутрішньою назвою для спрощення розробки програмного забезпечення. Тому ставтеся до цих чуток з великою часткою скептицизму.

Якщо відкинути махінації з назвами, внутрішнє обладнання телефону здається багатообіцяючим. За чутками, Google оснастить його процесором Tensor четвертого покоління, а також новим модемом, який зможе вирішити проблему жахливого зв’язку на смартфонах Pixel.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Завдяки новому процесору ми отримуємо не лише більше можливостей, а й кілька інших важливих переваг. У порівнянні з серією Google Pixel 8, особливо з моделлю Pro, Pixel Fold не отримав стільки уваги у відділі камер. Крім того, оновлення програмного забезпечення не виправдало його ціну у 1800 доларів.

З появою чіпа Tensor G4 ми можемо розраховувати на оновлення протягом як мінімум семи років, що відповідає основним флагманським смартфонам Pixel. Крім того, підтримка генеративних трюків штучного інтелекту перестане бути чимось другорядним, як і поступки у можливостях камери.

Витоку говорять про те, що в розробці знаходиться новий дизайн, який переосмислить естетику острівців камери і поєднає їх з плескатими боками. Ми також чуємо розмови про більший 6,4-дюймовий дисплей на кришці та 7,9-дюймовий внутрішній дисплей зі значно більш тонкими рамками.

Неясно, чи отримає оновлення апаратна частина камери. Передбачувані рендери, що з’явилися в мережі, говорять про потрійну задню камеру з системою зуму у вигляді складених лінз, натхненної перископом. Цікаво, що Pixel Fold 2 (або Pixel 9 Pro Fold) може стати найтоншим складним телефоном на території США, коли він з’явиться на полицях магазинів.

Ми сподіваємося, що анонс відбудеться цієї осені, але не буде дивним, якщо Google покаже тизер (або два) на своїй майбутній конференції для розробників I/O 2024 наступного місяця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.