Характеристики топового OnePlus Ace 3 Pro злили в мережу до анонсу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серед телефонів серії OnePlus Ace 2, випущених минулого року, Ace 2 Pro, що дебютував у серпні, виявився найпотужнішим смартфоном. Тепер, коли моделі Ace 3 та Ace 3V вже випущені в Китаї, схоже, нічого не заважає бренду перейти до роботи над Ace 3 Pro. Інсайдер, відомий у Weibo під ніком Digital Chat Station, поділився подробицями про дизайн та характеристики майбутнього пристрою.

За даними інсайдера, OnePlus Ace 3 Pro отримає OLED-панель із вигнутими краями спереду, металеву середню рамку та скляну задню панель. Що цікаво, у новому витоку стверджується, що телефон матиме інший дизайн задньої частини в порівнянні з існуючими флагманами OnePlus.

Екран матиме роздільну здатність 1,5K. Під капотом пристрою розміститься потужний флагманський процесор Snapdragon 8 Gen 3. Він працюватиме в парі з 16 ГБ оперативної пам’яті та 1 ТБ вбудованої. На задній панелі він матиме основну камеру з головним датчиком на 50 Мп. Основним об’єктивом може бути той же датчик камери IMX890, який доступний OnePlus Ace 3/12R.

В іншому повідомленні на Weibo Digital Chat Station заявив, що Ace 3 Pro також може мати варіант оперативної пам’яті LPDDR5x об’ємом 24 ГБ. Живити такого монстра буде великий двоячечковий акумулятор ємністю 6000 мАг з можливістю швидкого заряджання потужністю 100 Вт.

Ace 3 перейменований на OnePlus 12R в Індії. Передбачається, що Ace 3V може бути перейменований на OnePlus Nord 4 на світовому ринку. Доля моделі Ace 3 Pro поки невідома. Оскільки Ace 2 Pro залишався ексклюзивом для китайського ринку, упевненості у глобальному випуску Ace 3 Pro немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.