У One UI 7 від Samsung з’явиться нова функція у вигляді вертикальної панелі програм

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Одним з найпомітніших інтерфейсів користувача в екосистемі Android є One UI від Samsung. Однак, незважаючи на хороші характеристики, в цій платформі все ще не вистачає деяких функцій, які давно користуються попитом на користувачів смартфонів і планшетів корейської компанії. Однією з таких функцій є вертикальна панель програм, яка незабаром може з’явитися на пристроях Galaxy.

One UI версії 7.0 може принести цю нову опцію як одну зі своїх великих нових можливостей. За словами офіційного глави відділу розробки Good Lock, у наступній великій версії кастомізації корейської компанії ця зміна з’явиться, що стало відомо у відповідь на запитання користувача про можливість повернути цю функцію модуль Good Lock Home Up.

Досі стандартна панель запуску додатків в One UI не мала вертикального вирівнювання, тому вона була запропонована як опція в модулі Good Lock “Додому”. Ті, хто використовує розглянуте нами налаштування, можуть використовувати цю функцію для зміни вирівнювання панелі програм, що є корисним проміжним кроком.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак нещодавно ця функція була вилучена, і тепер ми знаємо чому. Оскільки One UI 7.0, очевидно, принесе вертикальну панель програм, функція Home Up більше не знадобиться, як ви могли б очікувати. Хороша новина, за винятком телефонів та планшетів Galaxy, для яких останнім оновленням стало One UI 6.

Впровадження цієї функції не тільки покращить загальний досвід користувача, але й продемонструє постійне прагнення Samsung до інновацій та задоволення потреб клієнтів. Регулярні оновлення та удосконалення програмного забезпечення – найважливіша складова успіху на конкурентному ринку мобільних пристроїв.

Все вказує на те, що це відбудеться за кілька тижнів після Google I/O 2024, принаймні, у тестовій версії. Як правило, Samsung поводиться таким чином, завжди відкриваючи програму бета-тестування заздалегідь, щоб можна було перевірити, чи все йде як треба в оновленні. Не виключено, що стабільна версія One UI 7.0 на базі Android 15 вийде в четвертому кварталі цього року, тому жодних змін у поведінці корейської компанії не відбудеться.

Користувачі пристроїв Galaxy від відомої корейської компанії, напевно, будуть раді появі нової версії One UI, в якій з’явиться довгоочікувана опція вертикальної панелі додатків. Ця зміна забезпечить користувачам більшу гнучкість і можливість налаштування, що дозволить їм ще більше адаптувати свій досвід до індивідуальних переваг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.