Categories: Смартфони

Компанія Xiaomi повідомила дату виходу Mi Band 3 і Mi 8, і пообіцяла роздати 100 штук Mi 8

Share

Китайці повідомляють що компанія Xiaomi розсилає запрошення на презентацію свого флагмана Xiaomi Mi 8 який повинен стати найпершим у світі смартфоном на Android який отримає сканер розпізнання по обличчю, і не менше очікуваного Xiaomi Mi Band 3. Представлять ці пристрої в Китаї, і за чутками крім Mi Band 3 і Mi8 покажуть ще якісь продукти.

Може бути поновлення якихось вже існуючих гаджетів. У китайській соцмережі з’явилися зображення які доводять що компанія Xiaomi випустить модель MI 7 через свій восьмий день народження. І представлять смартфон Xiaomi Mi 8 разом з браслетом Mi Band 3 в кінці травня.

А найцікавіше і приємне то що компанія Xiaomi обіцяє абсолютно безкоштовно роздати 100 штук смартфонів Xiaomi Mi8. Не знаю як це буде робитися, може буде якийсь розіграш. Але я думаю компанія придумає щось цікаве а не тупо роздасть смартфони наприклад першим-ліпшим на презентації.

Але в будь-якому випадку деяким сильно пощастить і отримають новенькі смартфони топового рівня на халяву. Але сама компанія Xiaomi офіційно поки мовчить щодо дати презентації своїх нових продуктів. Але думаю що вони спеціально мовчать тим самим підігріваючи інтерес до своєї продукції. Але в будь-якому випадку думаю в кінці травня всі таки презентація нових продуктів відбудеться. Залишилось зовсім трохи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

View Comments

  • Автор ніби не статтю написав, а "тупо"(©) виклав переписку зі своїм ліпшим другом. Хоч би зі шкільною програмою української мови познайомився, дізнався б про стилі і правила написання текстів...

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Чому смарт-кільця зараз є марними

    Поява про «розумних кілець» стає черговим модним цифровим трендом. Виробникам потрібно щось випускати, а новий…

    06.05.2024

    Apple готує величезний складаний iPad та iPhone-розкладачку

    Портал 9to5Mac поділився новими подробицями про плани Apple з розробки та випуску своїх перших пристроїв…

    06.05.2024

    3 речі, які я хочу бачити в Fallout 5 після перегляду серіалу Fallout від Amazon

    Цього місяця Fallout став найпопулярнішим телевізійним шоу, що є вражаючим досягненням адаптації відеоігри. Хоча Bethesda…

    06.05.2024

    Названо три смартфони Xiaomi, від покупки яких краще утриматися

    Три моделі смартфонів екосистеми “Сяомі” більше не отримують оновлення та підтримку. Потенційні покупці повинні враховувати…

    06.05.2024

    Мільярди Android-пристроїв вразливі для нової атаки

    Дослідники з Microsoft виявили, що багато додатків Android — у тому числі як мінімум чотири…

    06.05.2024

    Apple не планує впроваджувати технологію розпізнавання обличчя під екраном у свої пристрої до 2026 року

    Аналітик Омар Сохаїл стверджує, що Apple не впроваджуватиме технологію розпізнавання осіб під дисплеєм у свої…

    06.05.2024