Потужний Motorola Edge 50 Ultra вийде в унікальному кольорі Peach Fuzz

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

16 квітня Motorola проведе глобальну презентацію, присвячену анонсу нового телефону серії Edge. Раніше бренд випустив в Індії Edge 50 Pro з чипом Snapdragon 7 Gen 3. Ймовірно, на майбутньому заході представлять потужніший Edge 50 Ultra. Тизер, випущений Motorola в X (колишній Twitter), дає перше уявлення про дизайн новинки.

У короткому ролику видно передбачуваний Motorola Edge 50 Ultra. Смартфон мають оцінити справжні естети і модники, оскільки його корпус виконаний у кольорі “Персиковий пух”, або Peach Fuzz. Це той самий відтінок, який експерти інституту кольору Pantone вибрали головним для 2024 року.

Крім колірної гами, тизер розкриває внутрішні компоненти телефону. Пристрій матиме металеву середню рамку, завдяки якій конструкція виявиться міцнішою, ніж раніше. Пристрій матиме захищений корпус зі ступенем захисту IP68.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Точні характеристики поки не розголошуються. За даними інсайдерів, Motorola Edge 50 Ultra отримає 6,7-дюймовий екран OLED з роздільною здатністю 1,5K і частотою оновлення 144 Гц. З метою безпеки смартфон отримає вбудований в екран сканер відбитків пальців. Під капотом сховається сучасний чипсет Snapdragon 8s Gen 3. Пристрій працюватиме на базі ОС Android 14 з призначеним для користувача інтерфейсом Hello.

Очікується, що акумулятор ємністю 4500 мАг отримає підтримку швидкої дротової зарядки потужністю 125 Вт і бездротової 50 Вт. На передній панелі у нього буде фронтальна камера з роздільною здатністю 50 Мп, а на задній панелі – три 50-мегапіксельні датчики, що включають основну камеру, надширококутний об’єктив і перископічний телеоб’єктив.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.