У мережі показали сім кольорів iPhone 16 Plus (фото)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone 16 Plus з великим екраном може бути випущений у семи кольорах. Серед них будуть два нові кольори. Про це повідомляє Gizmochina з посиланням на китайських інсайдерів.

В даний час модель iPhone 15 Plus випускаються в рожевому (pink), синьому (blue), чорному (black), зеленому (green) та жовтому (yellow) кольорах. У разі наступника до них додадуть білий (white) та фіолетовий (purple). Ці кольорові варіанти, ймовірно, пропонуватиме і базовий iPhone 16.

Умільці вже створили на основі витоку якісний рендер. На ньому показана модель iPhone 16 Plus у всіх очікуваних відтінках.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Про кольори «прошек» теж є дані в мережі. Інсайдер ShrimpApplePro заявив, що колірна палітра iPhone 16 Pro і 16 Pro Max буде такою:

  • Space Black – “Космічний чорний”;
  • White – “Білий”;
  • Gray – “Сірий”;
  • Rose – “Рожевий”.

Завдяки ширшому діапазону кольорів у лінійці iPhone 16 у фанатів «яблучного» бренду з’явиться більше свободи у виборі телефону, який доповнює їхній стиль.

Анонс новинок очікується восени 2024 року. Apple зазвичай проводить презентацію у вересні. Очікується, що цього року традиція теж буде дотримана.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.