В мережу потрапили повні характеристики iPhone SE 4: Apple A16 Bionic, MagSafe тощо

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше ми писали про витік чохлів для iPhone SE 4, що розкривають нову мову дизайну. Тепер же в мережі з’явився новий витік, який розкриває специфікації майбутнього бюджетного iPhone. Для тих, хто не в курсі, очікується, що майбутній Apple iPhone SE 4 зробить значний стрибок у лінійці SE. Він матиме не лише оновлений дизайн, але й апаратні покращення. Тепер давайте заглибимося в кожен аспект майбутнього телефону на основі останнього витоку.

Про витік повідомляє Ithome, і він походить від джерела Нгуєн Фі Хунг (Nguyen Phi Hung). Він поділився повними специфікаціями смартфона у Twitter. Вони включають не тільки процесор, але навіть крихітні деталі, такі як вага, розміри та інше. Отже, давайте обговоримо кожен сегмент майбутнього телефону нижче на основі останнього витоку.

ЗОВНІШНІЙ ВИГЛЯД

Витік показав, що iPhone SE 4 матиме розміри 148,5 x 71,2 x 7,8 мм. Його вага складе 166 г. Для порівняння, останнє покоління iPhone SE важить 144 г, що робить майбутню модель на 20 г важчою за попередника. Переходячи до якості збірки, телефон має алюмінієвий сплав серії 7000, а також скло спереду і ззаду, яке не є захисним склом Ceramic Shield.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Витік стверджує, що передня частина пристрою нагадує iPhone 13 з FaceID, а задня схожа на XR. Це твердження також збігається з попереднім витоком зображення чохлів для iPhone SE 4.

ДИСПЛЕЙ

iPhone SE 4 матиме 6,1-дюймову LTPS OLED-панель з частотою оновлення 60 Гц. Для порівняння, SE 3 був оснащений 4,7-дюймовим дисплеєм. Отже, це великий стрибок у розмірі дисплея.

КАМЕРА

iPhone SE 4 матиме одинарну камеру на задній панелі. Це буде датчик IMX503, 1/2.55 дюйма, f/1.8. Витік стверджує, що вона буде підтримувати кінематографічний режим 1080P, Deep Fusion, Smart HDR, сюжетну фотозйомку зі штучним інтелектом і портретний режим. На жаль, бюджетний iPhone знову не матиме нічного режиму.

ПРОДУКТИВНІСТЬ ТА ІНШЕ

За роботу телефону відповідатиме чіп Apple A16 Bionic. Крім того, він також буде оснащений базовим процесором Qualcomm Snapdragon X70 і чіпом Apple U1 UWB. Для порівняння, iPhone SE 3 був оснащений чіпсетом Apple A15 Bionic. Втім, A16 Bionic також використовується в iPhone 15 і 15 Plus, тому можна сказати, що продуктивність не буде економією для бюджетного смартфона. Говорячи про пам’ять, він буде оснащений 6 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5 з опціями зберігання 128 ГБ / 512 ГБ NVMe.

Витік не розкрив точну ємність акумулятора, але зазначив, що це буде батарея на 30 тис. мАг. Він матиме 20-ватну зарядку від мережі та 12-ватну бездротову зарядку MagSafe. Крім того, телефон буде оснащений Wi-Fi 6, Bluetooth 5.3 та інтерфейсом USB-C 2.0.

Тим не менш, ця інформація ґрунтується на витоку і поки що не є офіційною. Однак багато з того, що згадується в новому витоку, збігається з попередніми повідомленнями, що робить його дещо достовірним. Але, як і до будь-якого витоку, до нього слід ставитися з обережністю, доки компанія сама не розкриє інформацію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.