Інсайдер назвав ціни Huawei P70 і P70 Pro на старті продажів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дата прем’єри флагманської серії смартфонів HUAWEI P70 ще не оголошена, але інсайдер під ніком FixedFocus вже опублікував інформацію про ціни майбутніх новинок. Якщо вірити його звіту, гаджети виявляться дешевшими за своїх попередників.

За даними джерела, базова версія HUAWEI P70 з накопичувачем на 512 ГБ коштуватиме від $732 до $760, а HUAWEI P70 Pro з таким самим об’ємом вбудованої пам’яті обійдеться покупцям приблизно в $884. Для порівняння – HUAWEI P60 і P60 Pro в такій конфігурації на старті продажів коштували $828 і $1104 відповідно.

Ціну інших модифікацій інформатор не повідомив. З чуток, HUAWEI P70 Art буде оцінено в суму від $1106 до $1244. Інші інсайдери раніше стверджували, що вартість HUAWEI P70 залишиться на тому ж рівні, що й у актуальної моделі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Деякі профільні ЗМІ стверджують, що в Китаї нові смартфони вже можна забронювати, але офіційного підтвердження цієї інформації поки немає. Презентація (або старт продажів без гучних анонсів) серії HUAWEI P70 очікується найближчими днями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.