Вихід Google Pixel 8a: що відомо перед анонсом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Шанувальники Google Pixel, прийшов час відкрити свої гаманці. Чутки і витоки про Google Pixel 8a ходять в мережі вже кілька місяців, і тепер телефон став на крок ближче до свого офіційного релізу.

18 березня Google представила чотири нові моделі смартфонів Федеральній комісії зі зв’язку США (FCC). Отримання схвалення FCC вимагається від компаній, що виробляють смартфони, перш ніж вони зможуть продавати їх у США, і зазвичай це один з останніх великих витоків інформації про телефон перед його офіційним представленням. У цьому випадку чотири номери моделі, представлені Google, включають G8HHN, G6GPR, G576D і GKV4X.

Хоча Google Pixel 8a конкретно не згадується в цих списках FCC, їхні часові рамки практично гарантують, що перед нами Pixel 8a. Для порівняння, Google Pixel 7a пройшов FCC наприкінці лютого минулого року, а потім був випущений на початку травня. Крім того, на січневій коробці з Pixel 8a був вказаний той самий номер моделі G6GPR, що практично підтверджує, що ми маємо справу саме з Pixel 8a.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не варто занадто багато читати про чотири окремі номери моделей. Це не означає, що Google планує випустити чотири різні варіанти Pixel 8a. Найімовірніше, це просто злегка підправлені версії телефону для різних ринків, на яких він буде продаватися. Наприклад, в одному з номерів моделі є mmWave 5G, а в іншому – немає. У документах FCC говориться, що всі чотири номери моделей є “варіантами” один одного, і всі вони вказані як “телефон”.

Отже, що все це означає для дати виходу Pixel 8a? Подібне проходження FCC завжди є сильним індикатором того, що ми не за горами. Широко поширена думка, що Google анонсує і випустить Pixel 8a під час Google I/O, яка відбудеться 14 травня. Не виключено, що анонс відбудеться раніше, але I/O здається найнадійнішим варіантом.

Іншими словами, ваше очікування майже закінчилося!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.