У Мережі показали коробку флагмана Xiaomi Mi 8

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Популярний портал Slashleaks опублікував фотографію коробки неанонсованого флагмана Xiaomi Mi 8. Схоже на найближчій презентації варто все таки чекати анонс не Mi 7, а Mi 8.

На знімку показана чорна коробка з великою цифрою вісім посередині і логотипом Mi в правому верхньому куті. Ніяких інших розпізнавальних знаків, специфікацій і бірок немає. Зате видно, що коробка пристрою стоїть на інший великий коробці, де є інші фірмові знаки Xiaomi. Вони ж є і на скотчі поруч. Можна припустити, що показана чорна коробка смартфона Xiaomi Mi 8 не одна, а всередині їх ціла партія.

А судячи зі знімків з соціальної мережі Weibo, презентація Xiaomi Mi 8 пройде 23 травня. А на заході компанія безкоштовно роздасть сотням щасливчиків 100 нових апаратів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Майбутній флагман Xiaomi забезпечать 6-дюймовим екраном з вирізом і співвідношенням сторін 19:9.Сердцем новинки стане 8-ядерний чіп Snapdragon 845 з графікою Adreno 540, 6 або 8 гігабайт ОП і 64 або 128 гігабайт вбудованої пам’яті залежно від версії. Очікується подвійна основна камера на 16 Мп і батарея на 3400 мАч з підтримкою швидкої і бездротової зарядки. Xiaomi Mi 8 можливо отримає аналог Face ID . Очікуваний анонс флагмана відбудеться в китайському місті Шеньчжень. Очікуваний цінник – 440 доларів США.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.