Названо смартфони Samsung які отримають велике оновлення цього місяця

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми всі любимо отримати великі оновлення програмного забезпечення на наших телефонах, і якщо ви купили телефон Samsung протягом останнього року або близько того, ви повинні отримати його дуже скоро.

Минулого місяця Samsung оголосила про плани випустити оновлення One UI 6.1, яке включає нові функції Galaxy AI, для ряду своїх смартфонів 2023. Samsung заявила, що оновлення вийде в березні, але вже пройшла половина місяця, а оновлень One UI 6.1 так і не було. На щастя, схоже, що оновлення все ще на шляху до своєчасного випуску.

Samsung щойно опублікувала нове повідомлення у блозі на своєму корейському сайті Samsung Newsroom. У ньому Samsung підтверджує, що One UI 6.1 буде випущено “з кінця цього місяця”. Samsung не називає точну дату виходу, але приємно отримати підтвердження того, що оновлення не відкладається.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що раніше Samsung підтвердила, що One UI 6.1 з’явиться на всіх наступних пристроях:

  • Samsung Galaxy S23, S23 Plus та S23 Ultra
  • Samsung Galaxy S23 FE
  • Samsung Galaxy Z Fold 5
  • Samsung Galaxy Z Flip 5
  • Samsung Galaxy Tab S9, S9 Plus та S9 Ultra

Головна особливість One UI 6.1 полягає в тому, що він додасть до цих пристроїв функції Galaxy AI – ті самі, що дебютували в серії Galaxy S24 на початку цього року.

Хоча не кожна функція Galaxy AI є вдалою, тут є що подивитися. Інструменти перекладу від Samsung досить круті, вони дозволяють перекладати та розшифровувати телефонні дзвінки та особисті розмови в режимі реального часу. Є також потужні інструменти редагування фотографій, що дозволяють швидко прибрати тіні на знімку, видалити непотрібні об’єкти та багато іншого.

Хоча було б краще назвати точну дату виходу, обнадіює той факт, що One UI 6.1 все ж таки з’явиться найближчим часом. У найближчому майбутньому Samsung повинна повідомити більше, тому слідкуйте за новинами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.