В мережі показали наочний показник потужності Snapdragon 8 Gen 3

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

У Мережі з’явилася фотографія кристалів SoC Snapdragon 8 Gen 3, 8s Gen 3 і Snapdragon 7 Gen 1. Це порівняльне фото, яке дає змогу наочно побачити різницю між цими платформами.

Реклама

Почати варто з банального – розмірів. Snapdragon 7 Gen 1 має площу 77,8 мм2, у Snapdragon 8s Gen 3 вона очікувано більша – 89,54 мм2. При цьому різниця невелика і становить лише 15%, що дуже небагато, враховуючи величезну різницю в продуктивності. Нагадаємо, в AnTuTu Snapdragon 8s Gen 3 набирає в середньому в 2,2 раза більше балів, ніж Snapdragon 7 Gen 1.

Snapdragon 8 Gen 3 на цьому тлі виглядає несподівано великим. Її площа становить уже 137,32 мм2, тобто на 53% більше, ніж у попередниці! При цьому продуктивність нової SoC вища всього на 37%. Це немало, але істотно менше приросту площі кристала.

Як добре видно на іншому фото, мабуть, істотна частина приросту площі припадає на GPU. У Snapdragon 8 Gen 3 графічне ядро набагато більше. Крім того, воно містить рівно вдвічі більше обчислювальних блоків. Власне, в AnTuTu основна частина різниці між платформами теж припадає на GPU, і там якраз приріст досягає приблизно 50%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: