Головна Смартфони Як увімкнути смартфон Xiaomi без кнопки живлення

Як увімкнути смартфон Xiaomi без кнопки живлення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ваш телефон Xiaomi вимкнувся, а кнопка включення не працює? Ви божеволієте і не знаєте, що потрібно зробити, щоб включити його? Не панікуйте, ми маємо рішення! Перш ніж нести його до сервісного центру або витрачати купу грошей на ремонт, спробуйте цю хитрість, щоб увімкнути смартфон Xiaomi без кнопки живлення. Запевняємо вас, це допоможе повернути смартфон до життя, та не один раз!

Можливо, ви цього не знаєте, але принаймні наскільки нам відомо, існує два способи включення телефону Xiaomi. Перший, який ви, мабуть, знаєте і використовуєте регулярно, – це натиснути та утримувати кнопку живлення (також відому як кнопка включення), розташовану праворуч. Ця кнопка використовується для увімкнення та вимкнення пристрою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

І другий, менш відомий спосіб – це зайти в режим відновлення нашого смартфона Xiaomi. Recovery mode – це режим відновлення, який є на всіх телефонах з операційною системою Android і який дозволяє, крім іншого, примусово перезавантажити телефон.

Це дуже корисний спосіб увімкнення, коли кнопка живлення на Xiaomi працює не дуже добре (і ви хочете уникнути її натискання, щоб не пошкодити її повністю) або вона зламана.

Ось як увімкнути смартфон Xiaomi без використання кнопки живлення

Перш за все, важливо знати, що для того, щоб цей спосіб спрацював і увімкнув ваш телефон, в ньому має бути не менше 15% заряду, тобто він не повинен бути повністю розрядженим.

Тому поставте його на зарядку, щоб переконатися, що батарея заряджена, і при необхідності залиште його заряджатися на деякий час, поки заряд не досягне приблизно 15%. Поки телефон підключено до мережі, ви зможете спостерігати за процесом заряджання. Потім, коли він досягне того відсотка, про який ми вам говорили, відключіть його від мережі.

Тепер зробіть таке:

  • Натисніть та утримуйте кнопку збільшення гучності на вашому смартфоні Xiaomi.
  • Утримуючи кнопку збільшення гучності, підключіть мобільний зарядний пристрій до мережі (або комп’ютера), а інший кінець кабелю до телефону, доки не з’явиться екран відновлення (Recovery). Після цього можна від’єднати зарядний пристрій.
  • За допомогою кнопок збільшення та зменшення гучності можна переміщатися між різними пунктами цього меню. За допомогою їх виділіть опцію Reboot (перезавантаження), яка дозволить вам увімкнути смартфон Xiaomi без використання кнопки живлення. Ви дізнаєтеся, що опція вибрана, тому що вона відображатиметься іншим кольором.
  • Тепер вам потрібно почекати кілька хвилин, доки смартфон Xiaomi автоматично перезавантажиться (не хвилюйтеся, у вас все вийде). Як ми вже сказали, вам не потрібно нічого робити, просто чекайте, коли він увімкнеться, так що наберіться терпіння!
  • Після ввімкнення з’явиться екран, на якому потрібно буде ввести пароль, PIN-код або графічний ключ і розблокувати телефон, щоб ви могли користуватися ним.

Тепер ви знаєте, як повернути до життя мобільний телефон Xiaomi без використання кнопки живлення. Повідомте нам у коментарях, чи вдалося вам увімкнути смартфон за допомогою цього способу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: