HTC U12+ – прес-рендери і технічні подробиці

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дебют HTC U12 + все ближче. У Мережі з’явилися його передбачувані прес-рендери і подробиці, що стосуються технічних характеристик девайса – його дисплея, чіпсета і особливостей камер. Можливості основної камери HTC U12 + справляють дуже приємне враження. Для дизайну новинки не характерна одна з тих особливостей, яка все частіше знаходить собі застосування на передній панелі флагманів і подобається далеко не всім.

Дизайн HTC U12 + – без виїмки в дисплеї

Прес-рендери HTC U12 +?

Один з найбільш відомих «лікстерів» Еван Бласс (Evan Blass) опублікував в Twitter зображення, які вважаються офіційними прес-рендерами майбутнього HTC U12 +. Показані всі кольори, в яких девайс стане пропонуватися споживачам. Більш докладно нове повідомлення розглядалося Ро (Ro) на сторінках ресурсу gsmarena.com .

Рендери «підтвердили» подвійну камеру на задній панелі девайса і відсутність виїмки в його екрані. Смартфон оснащений звичайним трендовим високим дисплеєм.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Технічні характеристики HTC U12 +

Технічні характеристики HTC U12 +?

Крім цього, стали відомі також і передбачувані основні технічні характеристики HTC U12 +. Смартфон оснащений 6-дюймовим LCD6-екраном, роздільна здатність якого – QHD + (1440 x 2880 пікселів) з підтримкою колірної гами DCI-P3 і HDR10.

Чіпсетом майбутнього до випуску смартфона є Snapdragon 845, що поєднується з 6 гігабайтами оперативної пам’яті і 64 або 128-гігабайтним вбудованим накопичувачем. Харчування девайса забезпечується його акумулятором, ємність якого становить 3500 мАг.

На задній панелі HTC U12 + розташовується подвійна камера. Її перший сенсор – 12-мегапіксельний UltraPixel з діафрагмою F / 1.75. Другий сенсор – 16-мегапіксельний телефото з діафрагмою F / 2.6 і підтримкою оптичного зуму (від 1,85-кратного до 2-кратного). Обидва сенсора характеризуються оптичною стабілізацією зображення і автофокусом UltraSpeed ​​Autofocus 2, що означає поєднання PDAF і лазерного автофокусу.

Розташована на передній панелі HTC U12 + селфі-камера з ширококутного лінзою – 8-мегапіксельна з діафрагмою F / 2.0.

HTC U12 + показує флагманський рівень відеозйомки – 4K зі швидкістю 60 кадрів в секунду, уповільнена зйомка з роздільною здатністю 1080p при швидкості 240 кадрів в секунду і високу якість 360-градусної аудіозаписи (96 кілогерц, 24 біта), що досягається завдяки масиву з чотирьох мікрофонів.

У числі інших цікавих особливостей ще не показаної широкому загалу новинки – USB-C 3.1 (Gen 1) з підтримкою DisplayPort, «завжди включена» ( «always-on») підтримка голосових команд, нові, чутливі до сили натискання кнопки і вдосконалена функціональність HTC Edge Sense 2.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.