Нові функції iOS 18, які змінять iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напередодні заходу WWDC 2024, який відбудеться за кілька місяців, однією з головних подій, очікуваних на ньому, стане офіційна версія операційної системи iOS 18. Це оновлення стане великим кроком уперед для iPhone, і, судячи з усього, у ньому особливу увагу приділять покращенню штучного інтелекту, зокрема, Siri. Пропонуємо вам поглянути на те, що точно увійде в оновлену версію iOS.

Серед усього іншого, iOS 18, за чутками, представить перероблений домашній екран із ширшими можливостями налаштування, а також особливу підтримку Rich Communication Services (RCS) і поліпшену взаємодію з повідомленнями на Android.

Ось які поліпшення, імовірно, з’являться в iOS 18

  • Користувацький інтерфейс і зручність використання. Персоналізація стане головним нововведенням, надаючи вам можливості, яких раніше не було на iPhone. Очікується, що в iOS 18 з’явиться широкий спектр настроюваних віджетів, що дають змогу отримувати доступ до важливої інформації та елементів управління без необхідності розблокування телефону. Крім того, за чутками, розробка запропонує глибшу інтеграцію зі сторонніми додатками, що дасть вам змогу налаштувати iPhone під свої потреби та уподобання.
  • Поліпшення штучного інтелекту. Головним елементом iOS 18 стане велике оновлення Siri, віртуального помічника Apple. Заплановані поліпшення покликані зробити взаємодію з Siri більш природною і персоналізованою. Ви будете отримувати відповіді, що враховують ваші індивідуальні переваги, а також оцінювати особливості використання. Це дасть змогу розробникам розуміти контекст, вчитися на вашій поведінці та надавати більш точну і релевантну інформацію.
  • Підвищення продуктивності. Очікується, що акцент на підвищенні продуктивності допоможе користувачам бути продуктивнішими. Крім того, Siri зможе використовувати системи штучного інтелекту сторонніх розробників. Наприклад, Gemini від Google або інші партнерські системи для поліпшення відповідей на запити.
  • Зв’язок. Ще одна інноваційна функція, яка, за чутками, стане частиною iOS 18, – інтеграція Rich Communication Services (RCS) в обмін повідомленнями. Це доповнення спростить спілкування між користувачами iPhone і Android, дозволяючи обмінюватися високоякісним мультимедійним контентом і надаючи підтвердження про прочитання повідомлень на різних платформах. Очікується, що цей стандарт дасть змогу подолати розрив між різними мобільними екосистемами.
    Інші додаткові функції, які варто очікувати

Однією з функцій є створення штучним інтелектом плейлистів в Apple Music для більш персоналізованого використання. Серед інших можливостей – удосконалення в корекції рукописного тексту, підвищення надійності синхронізації зі сторонніми пристроями, а також не виключено більш досконале використання супутникового зв’язку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується сумісності з різними iPhone на ринку, то це буде практично той самий спектр пристроїв, що і у випадку з iOS 17, тобто від iPhone XS, XR, SE2 і SE3 до всіх останніх моделей телефонів.

Офіційний анонс і можливий реліз iOS 18 заплановано на 10 червня 2024 року на заході для розробників WWDC, і, звісно ж, ми покажемо вам усі нові можливості, які Apple вирішить додати до своєї операційної системи, щойно вона стане офіційною.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.