iPhone 16-ї серії, найімовірніше, отримають надзвичайно тонкі рамки

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Повідомляється, що Apple планує збільшити розмір дисплея своїх майбутніх iPhone 16 серії, впровадивши нову технологію ультратонких рамок.

Реклама

iPhone 16-ї серії, швидше за все, матимуть надзвичайно тонкі рамки

У нещодавньому звіті Sisajournal (через @Tech_Reve) йдеться, що гігант із Купертіно планує впровадити нову технологію Border Reduction Structure (BRS) у всіх чотирьох моделях iPhone 16, тобто iPhone 16 standard, Plus, Pro та Pro Max, випуск яких запланований на другу половину року.

Технологія BRS дозволить Apple зменшити рамки лінійки iPhone 16, надавши смартфонам дисплей практично без полів. Для тих, хто не в курсі, технологія BRS – це технологія відображення без полів, яка зменшує площу рамки в нижній частині дисплея за рахунок скручування мідних проводів знизу вгору більш компактний корпус.

Цікаво, що Samsung Display, LG Display та BOE, які є ключовими постачальниками екранів для моделей iPhone 16, як кажуть, запровадили технологію BRS.

Кажуть, що компанія і раніше намагалася застосувати технологію BRS для зменшення нижньої рамки в iPhone, але їхні спроби були припинені через проблеми в галузі тепловиділення. Проте, завдяки нещодавнім поліпшенням технології відведення тепла, Apple знову впровадила технологію BRS.

Минулого року Apple успішно зменшила ширину рамки моделі iPhone 15 Pro за допомогою лиття під тиском або LIPO, щоб зменшити розмір рамки дисплея до вражаючих 1,5 мм порівняно з приблизно 2,2 мм у моделей iPhone 14. Це свідчить про прихильність компанії до постійних інновацій та змін дизайну.

Хоча точний розмір екрану моделей iPhone 16 після використання технології BRS залишається невідомим, попередні витоки та новини припускають, що моделі iPhone 16 Pro будуть оснащуватись дисплеями більшого розміру, ніж телефони iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max.

Очікується, що модель iPhone 16 Pro матиме 6,27-дюймовий дисплей (159,31 мм), тоді як iPhone 16 Pro Max буде оснащений 6,85-дюймовим (174,06 мм) екраном. Це означає, що розміри корпусів цих iPhone також збільшаться, наприклад, висота та ширина пристроїв, що дозволить збільшити внутрішній простір.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ