Nubia анонсує смартфони зі штучним інтелектом, які відкриють нову еру, наступного тижня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лише кілька днів тому корпорація ZTE повідомляла, що її наступне покоління смартфонів буде зосереджене на можливостях штучного інтелекту. Компанія вважає, що штучний інтелект – це крок вперед, і тепер ми нарешті маємо офіційну дату анонсу нових телефонів Nubia зі штучним інтелектом.

Раніше сьогодні (1 квітня 2024 року) китайський технологічний гігант заявив, що “відкриє нову еру” з цими новими анонсами 9 квітня. Очікується, що під час цього заходу бренд представить продукти зі штучним інтелектом, серед яких будуть і майбутні телефони Nubia зі штучним інтелектом. Офіційний акаунт Nubia Weibo також поділився тизером, який натякає на інтеграцію ШІ і на те, що настав час для цієї запатентованої технології опинитися в центрі уваги.

Раніше ZTE оголосила, що буде йти в ногу з хвилею розвитку штучного інтелекту і впроваджуватиме цю технологію у свої майбутні смартфони. Отже, наступного тижня буде представлено кілька нових смартфонів Nubia AI. У цій лінійці також буде перший в історії флагманський телефон зі штучним інтелектом, який, як очікується, вийде в середині цього року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія планує інтегрувати ШІ в операційну систему ZTE Nebula OS, щоб запропонувати єдину платформу ШІ разом з інтеграцією великих моделей, великими даними, 3D-технологіями та іншим, щоб поліпшити не тільки продуктивність, але й зображення та безпеку. На жаль, більш детальна інформація про ці пристрої все ще не розголошується.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.