Розкрито дизайн Realme GT Neo 6 SE

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Realme повідомила, що випуск її майбутнього смартфона GT Neo 6 SE має відбутися вже у квітні. Це говорить про те, що скоро нам стане відома точна дата виходу смартфона. Напередодні офіційної презентації смартфон потрапив у базу даних TENAA, розкриваючи його зовнішній вигляд з усіх боків.

База даних TENAA підтверджує зовнішній вигляд смартфона Realme GT Neo 6 SE, який деякий час тому з’явився на рендері. Цікаво, що на задній стороні телефону є три окремі круглі блоки з камерами і світлодіодним спалахом.

GT Neo 6 SE має вигнуті краї по обидва боки та представлений у чорному кольорі, хоча також пропонуватиметься в зеленій кольоровій гамі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Працюватиме Realme GT Neo 6 SE на новітньому чипсеті середнього рівня Snapdragon 7+ Gen 3 від Qualcomm. Ця мобільна система на чипі включає одне супер ядро Cortex-X4 з частотою до 2,8 ГГц, чотири високопродуктивних ядра Cortex-A720 з тактовою частотою до 2,6 ГГц і три енергоефективних ядра Cortex-A520 з частотою до 1,9 ГГц. За графіку в чипсеті відповідає процесор Adreno 732.

Realme стверджує, що зазначений чіпсет дасть змогу смартфону отримати вищу продуктивність і енергоефективність порівняно з наявним зараз попередником.

Крім того, Realme GT Neo 6 SE буде оснащений новітньою панеллю від BOE роздільною здатністю 1,5K, яка може похвалитися вражаючими характеристиками. Наприклад, дисплей має пікову яскравість 6000 ніт і максимальну яскравість 1600 ніт для всієї поверхні, забезпечуючи відмінну читаність зображення в умовах яскравого освітлення. Смартфон також пропонує ручне налаштування максимальної яскравості до 1000 ніт.

Крім того, новинка використовує нову технологію 8T LTPO, люмінесцентні матеріали BOE S1, адаптивну частоту оновлення від 0,5 до 120 Гц, дисплей Pro-XDR, 100% колірну гаму DCI-P3 і співвідношення екрана до корпусу 94,2%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.