Смартфони

Розкрито дизайн Realme GT Neo 6 SE напередодні квітневого запуску

Share

Компанія Realme підтвердила, що її майбутній смартфон GT Neo 6 SE буде представлений у квітні. Тож офіційне оголошення щодо точної дати запуску може бути неминучим. До офіційної презентації смартфон з’явився у списку TENAA, де показано його дизайн спереду та ззаду.

У списку TENAA GT Neo 6 SE має дизайн, що відповідає раніше опублікованому рендеру. Зокрема, на задній панелі є три круглих вирізи, в яких, ймовірно, розміщені три камери та спалах, а модуль камери розширюється з боків пристрою.

GT Neo 6 SE має закруглені краї як спереду, так і ззаду. Крім чорного кольору, показаного на зображенні, він також може бути доступний у зеленому варіанті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Realme GT Neo 6 SE буде працювати на нещодавно випущеному процесорі Snapdragon 7+ Gen 3. Цей чіп має основне ядро Cortex-X4 з тактовою частотою 2,8 ГГц, чотири продуктивних ядра Cortex-A720 з тактовою частотою 2,6 ГГц і три ефективних ядра Cortex-A520 з тактовою частотою 1,9 ГГц. Графічний процесор – Adreno 732.

Realme стверджує, що цей процесор забезпечує значний приріст продуктивності та покращену енергоефективність порівняно з попередником.

Крім того, GT Neo 6 SE буде поставлятися з новітньою панеллю BOE, яка може похвалитися деякими вражаючими функціями. Наприклад, дисплей має локальну пікову яскравість 6000 ніт і глобальну максимальну яскравість 1600 ніт, що забезпечує відмінну видимість навіть у яскравому середовищі.

Він також пропонує ручне налаштування максимальної яскравості в 1000 ніт. Крім того, він включає нову технологію 8T LTPO, люмінесцентні матеріали BOE S1, адаптивну частоту оновлення 0,5-120 Гц, дисплей Pro-XDR, роздільну здатність 1,5K, 100% колірний обхват DCI-P3 і співвідношення екрана до корпусу 94,2%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Kairov Vitaliy

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

Опублікував
Kairov Vitaliy
Tags: Realme
  • Останні записи

    Компанія Ayaneo представила міні-ПК у стилі Macintosh

    Компанія Ayano представила на ринку новий міні-ПК. Ayaneo AM01S оснащений процесором AMD Ryzen7 8845hs або…

    19.05.2024

    Спецслужби назвали соціальні мережі, які становлять загрозу національній безпеці України

    Противник активно проводить психологічні операції проти України за допомогою tiktok. Розвідка також бачить загрози національній…

    19.05.2024

    Що потрібно знати під час створення пароля для свого облікового запису

    Кіберполіція рекомендує дотримуватися цих порад під час створення пароля та використання облікового запису. Для створення…

    19.05.2024

    У “Vodafone” відповіли абонентам, чому може зникнути Інтернет

    Скарги на Vodafone почали надходити після введення графіків відключення електроенергії по всій Україні. "Тут знову…

    19.05.2024

    Названо 10 найпоширеніших помилок при зарядці смартфона

    У сучасному світі смартфон став нашим незамінним помічником. Ми використовуємо його для дзвінків, спілкування, роботи,…

    19.05.2024

    Все дуже серйозно. OpenAI посилює захист конфіденційності

    В останньому матеріалі видання Vox з'явилася інформація про те, що компанія OpenAI, відома своїми розробками в галузі…

    18.05.2024