Розкрито дизайн Realme GT Neo 6 SE напередодні квітневого запуску

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Realme підтвердила, що її майбутній смартфон GT Neo 6 SE буде представлений у квітні. Тож офіційне оголошення щодо точної дати запуску може бути неминучим. До офіційної презентації смартфон з’явився у списку TENAA, де показано його дизайн спереду та ззаду.

У списку TENAA GT Neo 6 SE має дизайн, що відповідає раніше опублікованому рендеру. Зокрема, на задній панелі є три круглих вирізи, в яких, ймовірно, розміщені три камери та спалах, а модуль камери розширюється з боків пристрою.

GT Neo 6 SE має закруглені краї як спереду, так і ззаду. Крім чорного кольору, показаного на зображенні, він також може бути доступний у зеленому варіанті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Realme GT Neo 6 SE буде працювати на нещодавно випущеному процесорі Snapdragon 7+ Gen 3. Цей чіп має основне ядро Cortex-X4 з тактовою частотою 2,8 ГГц, чотири продуктивних ядра Cortex-A720 з тактовою частотою 2,6 ГГц і три ефективних ядра Cortex-A520 з тактовою частотою 1,9 ГГц. Графічний процесор – Adreno 732.

Realme стверджує, що цей процесор забезпечує значний приріст продуктивності та покращену енергоефективність порівняно з попередником.

Крім того, GT Neo 6 SE буде поставлятися з новітньою панеллю BOE, яка може похвалитися деякими вражаючими функціями. Наприклад, дисплей має локальну пікову яскравість 6000 ніт і глобальну максимальну яскравість 1600 ніт, що забезпечує відмінну видимість навіть у яскравому середовищі.

Він також пропонує ручне налаштування максимальної яскравості в 1000 ніт. Крім того, він включає нову технологію 8T LTPO, люмінесцентні матеріали BOE S1, адаптивну частоту оновлення 0,5-120 Гц, дисплей Pro-XDR, роздільну здатність 1,5K, 100% колірний обхват DCI-P3 і співвідношення екрана до корпусу 94,2%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.