Фотографія коробки від Xiaomi Mi 8 підтвердила назву смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З самого початку нинішнього року по мережі активно ходять чутки про смартфон Xiaomi Mi 7, проте він, судячи з усього, так і не надійде в продаж. Пов’язано це з тим, що в честь свого 8-річчя китайська корпорація назве новинку інакше – Xiaomi Mi 8. Перша інформація про це з’явилася лише кілька днів тому, а потім вона була підтверджена надійним джерелом. Сьогодні, 17 травня, інсайдери виклали в мережу фотографію коробки від майбутньої новинки, яка підтвердила назву телефону.

На викладеній в соцмережі Weibo коробці від Xiaomi Mi 8 може побачити назву майбутнього телефону – вісімку, а також фірмовий логотип виробника. Дуже важливо звернути увагу на задній фон. Це оригінальні коробки для транспортування смартфонів Xiaomi. В одну таку влазить кілька десятків мобільних пристроїв. Вона оберігає їх від пошкоджень в дорозі, а ще містить безліч стікерів, які забороняють кидати вантаж або піддавати його впливу будь-якого випромінювання.

Таким чином, знімок зовсім точно є справжнім. Хтось розкрив транспортувальну коробку від Xiaomi Mi 8, але не ризикнув витягувати сам телефон. Упаковка має чорний колір, а також білі написи. Іншими словами, виглядає вона не дуже цікаво, особливо на тлі упаковок від Redmi Note 5 AI Dual і інших мобільних пристроїв під фірмовим брендом, випущених за останні роки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомо, що головною особливістю нового Xiaomi Mi 8 стане повноцінний сканер особи 3D Face, який стане повним аналогом системи Face ID в iPhone X. Новинка виявиться першим в світі смартфоном на базі Android, який зможе розпізнавати обличчя свого власника за допомогою побудови об’ємної 3D-моделі особи. Апаратною основою для телефону послужить 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 845 з частотою 2,8 ГГц, який виявиться доповнений графікою Adreno 630 і 6/8 ГБ оперативної пам’яті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.