Дизайнер показав концепт майбутнього iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дизайнер з DBS Designing представив, як може виглядати майбутній iPhone на основі останніх чуток, повідомляє Cult Of Mac. Спойлер: змін небагато.

Головна зміна, яке відображено в концепті – потрійна камера . З чуток, в 2018 році основна камера iPhone отримає додатковий модуль. Він дозволить домогтися п’ятикратного оптичного збільшення знімків. На думку дизайнера, камера не повинна виступати з корпусу.

Нікуди не подівся виріз для датчиків Face ID. Хоча деякі інсайдери заявляли, що в наступному поколінні iPhone компанія відмовиться від такого розташування датчиків і динаміка. Вони аргументували це можливим зниженням продажів, але як показав останній фінансовий звіт Apple , iPhone X є найбільш продаваним смартфоном в світі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дизайнер передбачає, що в цьому році Apple представить iPhone в п’яти кольорах корпусу: сріблястому, сірому, червоному, золотом і чорному. iPhone X доступний тільки в чорної і білої забарвленням. Відомо, що Apple готувала золоту версію , але не встигла погодити всі зміни.

У відео показаний тільки наступник iPhone X. З чуток, Apple готує ще великий смартфон з 6,5-дюймовим екраном і більш дешеву модель, в якій, можливо, НЕ буде 3D Touch .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.