Бюджетний смартфон iPhone SE 4 можливо отримає значні поліпшення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Майбутній вихід оновленої версії бюджетного смартфона Apple, iPhone SE 4, останнім часом активно обговорюється в технічному співтоваристві. Згідно з низкою витоків, очікується, що нова модель зазнає радикальних змін у дизайні та технічних характеристиках. Однак деякі нововведення Apple можуть викликати занепокоєння у користувачів.

iPhone SE 4 перейме ключові дизайнерські рішення з флагманської лінійки iPhone 14. Зокрема, передня панель смартфона буде повністю зайнята дисплеєм. Екран збільшиться в розмірі з 4,7 до 6,1 дюйма, порівняно з 4,7 дюйма в iPhone SE 3. При цьому технологія залишиться колишньою: LCD-матриця з частотою оновлення 60 Гц.

Незважаючи на значні зміни у зовнішньому вигляді, основна камера, за чутками, залишиться одинарною.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак найбільшою родзинкою є дисплей iPhone SE 4. Як повідомляється, Apple вела переговори з Samsung про постачання OLED-екранів за ціною 30 доларів США за одиницю. Однак ця ціна була визнана занадто високою, і Samsung відхилила пропозицію.

Це пов’язано з тим, що економія на одному з найдорожчих компонентів смартфона дозволила б утримати ціну iPhone SE на низькому рівні. Однак зміна постачальника могла зірвати заплановану дату запуску і спричинити додаткові витрати.

Очікується, що крім нового екрану, iPhone SE 4 отримає підтримку Face ID, поліпшену 48-мегапіксельну камеру і більш продуктивний чіпсет. За чутками, компанія готується розпочати виробництво 15 мільйонів iPhone SE 4 у 2025 році, повідомляє Gizmochina з посиланням на джерела.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.