Samsung робить розворот і відроджує втрачену функцію One UI

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung внесла помітні зміни до свого меню акумулятора в One UI 6, оскільки відмовилася від показника “з моменту останнього заряду”. Це ускладнило користувачам визначення часу автономної роботи їхніх телефонів. Тепер, схоже, компанія відродила цю опцію.

Інсайдер Тарун Вац повідомляє на X (Twitter), що Samsung відродила опцію “з моменту останнього заряду” в рамках оновлення свого додатка Device Care (версія 13.8.6.11). Оновлення доступне через APKMirror, хоча ви можете почекати, поки воно з’явиться в Galaxy Store, якщо не хочете бавитися з сайдлоадом.

Як випливає з назви, опція “з моменту останнього заряду” відстежує рівень заряду акумулятора пристрою і час увімкнення екрана з моменту останнього заряду. Це більш корисний показник, ніж попередня опція, яка вимірювала час роботи акумулятора за останні 24 години незалежно від заряджання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У будь-якому випадку, ми раді бачити, що Samsung повертає цю функцію на свої смартфони. Ми припускаємо, що той факт, що це оновлення Device Care, означає, що майже будь-який телефон, що працює на One UI 6, побачить цю функцію.

Samsung був не єдиним брендом, який вилучив цю функцію, а потім повернув на 180 градусів за останні роки. Google, Xiaomi та інші компанії також відмовилися від показника “з моменту останнього заряду” кілька років тому, а потім відродили його – ймовірно, тому, що зрозуміли, що це корисна функція, яку люди дійсно хотіли б бачити.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.