Складний телефон vivo X Fold3 Pro, конкурент майбутнього Samsung Galaxy Z Fold6, може вийти на міжнародний ринок

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Можливо, нарешті настав час для vivo випустити складні пристрої за межами Китаю. Після кількох випусків, які, на жаль, обмежилися лише рідною країною, тепер здається, що vivo може змінити своє рішення, починаючи з щойно представленого X Fold3 Pro.

Хоча сама компанія поки що нічого не сказала з цього приводу, X Fold3 Pro пройшов сертифікацію в Індонезії. Це звичайний крок перед початком продажів у країні – отже, легко припустити, що це означає, що X Fold3 Pro потрапить до інших країн, окрім Китаю.

Він, безумовно, буде бажаним конкурентом таким пристроям, як Samsung Galaxy Z Fold5 (і Fold6 пізніше цього року), з його божевільними характеристиками.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

vivo X Fold3 Pro поставляється зі складним AMOLED-екраном LTPO діагоналлю 8,03″ 120 Гц, 6. 53″ 120 Гц AMOLED-дисплей (обидва з піковою яскравістю 4500 ніт), SoC Snapdragon 8 Gen 3, до 16 ГБ оперативної та 1 ТБ постійної пам’яті, потрійну тильну камеру (50 МП основна з OIS, 50 МП ультраширококутна з автофокусом, 64 МП 3-кратний перископний телефото), пару 32 МП селфі-камер (по одній на кожен екран), а також приголомшливий (як для цього форм-фактора) акумулятор на 5700 мАг з підтримкою дротової та бездротової зарядки потужністю 100 Вт і 50 Вт.

Важливо зазначити, що все це поміщається в корпус товщиною всього 11,2 мм в складеному стані (5,2 мм в розкладеному) і вагою всього 236 г. І це вражає.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.