OnePlus 12 та OnePlus 11 отримали оновлення, яке додає декілька корисних функцій

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus 12 є одним з найкращих флагманів, які ви можете придбати прямо зараз, і OnePlus 11 також вдається утримувати свої позиції. Якщо ви є власником одного з цих флагманів, OnePlus випускає нове оновлення, яке додає схожі функції до обох телефонів.

OnePlus випускає Oxygen OS 14.0.0.604 для OnePlus 12 та Oxygen OS 14.0.0.601 для OnePlus 11. Журнал змін для обох збірок досить схожий.

З цим оновленням обидва телефони отримують найновіший патч безпеки Android, тобто від березня 2024 року. Однак Samsung вже випустила патч безпеки від квітня 2024 року раніше запланованого терміну для Galaxy S24 Ultra.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як зазначено в журналі змін, тепер ви можете створювати фотоколажі в додатку “Фотографії”, що дозволяє вам не завантажувати сторонні програми для редагування. Він все одно знадобиться, якщо ви хочете створювати більш персоналізовані колажі, але ця функція в “Фотографіях” задовольнить базові потреби, якщо ви просто хочете зшити дві фотографії.

Спеціально для OnePlus 12 за межами Індії оновлення включає поліпшення камери, які були випущені для індійських користувачів, але які ще не досягли інших регіонів, хоча в журналі змін про ці зміни не згадується.

За традицією OnePlus, оновлення спочатку випускається для користувачів в Індії. Користувачі OnePlus 12 в Європі також отримали це оновлення, і ми очікуємо, що інші регіони незабаром наслідуватимуть цей приклад.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.