Apple готується представити нову технологію, яка дасть змогу оновлювати iPhone без розтину коробки

Apple готується представити нову технологію, яка дасть змогу оновлювати iPhone без розтину коробки
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple готується представити нову технологію, яка дасть змогу оновлювати iPhone без розкриття коробки. Це означає, що користувачі зможуть отримати пристрій зі встановленою останньою версією операційної системи відразу після покупки. Новий пристрій під назвою Presto, буде використовувати MagSafe і додаткові бездротові інструменти. Він дасть змогу співробітникам Apple Store оновлювати моделі iPhone без необхідності розпакування пристрою. Очікується, що технологія стане доступна наступного місяця. За словами відомого аналітика Марка Гурмана, Presto планується впровадити в усі магазини Apple у США до початку літа.

Такий хід подій говорить про те, що Apple прагне запустити Presto до презентації нової лінійки iPhone 16. Цікаво відзначити, що технологія буде сумісна не тільки з новими моделями, але і з попередніми версіями iPhone.

Для співробітників Apple Store процес оновлення буде простішим і швидшим завдяки Presto. Очікується, що нова технологія не тільки полегшить процес оновлення iPhone, а й допоможе прискорити його поширення. Користувачі зможуть одразу почати використання пристрою з останніми функціями і поліпшеннями, пропонованими новою версією iOS. Apple прагне забезпечити своїх користувачів найсучаснішими продуктами, і впровадження Presto буде ще одним кроком у цьому напрямку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.