Можливий дизайн розкладачки Honor Magic Flip з’явився в мережі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Honor робить успіхи на ринку вже досить давно. Компанія досить швидко зростає, і за останній рік або близько того вона випустила кілька дійсно цікавих пристроїв, включаючи кілька інноваційних складних смартфонів. Чого Honor не випустила, так це фліп-телефона (розкладачка), але це станеться незабаром. Передбачуваний дизайн Honor Magic Flip з’явився на сайті.

Зображення з’явилося на Weibo від джерела, відомого як пан Гуань. Ви можете перевірити зображення нижче. Судячи з цього, Honor Magic Flip матиме великий дисплей на обкладинці та дві вертикально орієнтовані камери.

Snap 2024.03.26 - 093

Ці дві камери, схоже, будуть частиною дисплея телефону, вони не будуть окремим елементом. Звісно, телефон складатиметься посередині, і тут також буде видно логотип Honor. Ви також помітите, що на задній панелі використовується веганська шкіра, якщо придивитесь уважніше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це повністю чорна модель пристрою, і ви помітите його фізичні кнопки на правій стороні. Кнопка ввімкнення/блокування є одночасно сканером відбитків пальців, а над нею розташовані кнопки регулювання гучності.

Зверніть увагу, що такий дизайн може бути несправжнім, це може бути лише концепт. Але виглядає досить правдоподібно, і Honor випускає свій перший фліп-телефон цього року, тож… візьміть це до уваги.

Honor підтвердила, що цього року випустить свій перший розкладний телефон і розумний перстень. Обидва вони будуть першими для компанії. Хоча на даний момент Honor має досить багато складних пристроїв під своїм поясом, компанія знає, що робить.

Honor Magic V2 зміг здивувати тим, наскільки він тонкий і легкий. У руці він відчувається як звичайний смартфон. Після цього Honor випустила версію телефону в дизайні Porsche Design, яка є такою ж привабливою, якщо не більше.

У Honor великі плани на цей рік, і вони включають в себе дві новинки. Давайте почекаємо і подивимося, що запропонує Honor в категорії розкладних телефонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.