Motorola Edge 50 Fusion засвітився на офіційних рендерах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що Motorola представить Edge 50 Pro 3 квітня, але сьогодні з’явився новий звіт, який стверджує, що Edge 50 Fusion також буде офіційно представлений в той же день. Раніше цього місяця були оприлюднені його ключові характеристики, і з того часу він був помічений в базі даних Geekbench.

Сьогодні ми маємо ще один витік інформації про Edge 50 Fusion, який підтверджує його характеристики, а також надає нам кілька офіційних рендерів.

Стверджується, що Edge 50 Fusion буде оснащений вигнутим 6,7-дюймовим POLED-дисплеєм. Він буде працювати на чипсеті Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1, в парі з 8 ГБ оперативної та 256 ГБ постійної пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Телефон матиме 50-мегапіксельну основну тильну камеру з OIS, 13-мегапіксельну надширококутну, 32-мегапіксельну селфі-камеру та акумулятор на 5000 мАг з підтримкою дротової зарядки потужністю 68 Вт (але без зарядного пристрою потужністю 68 Вт у комплекті поставки). Edge 50 Fusion має захист від пилу та води за стандартом IP68, а його екран захищений склом Gorilla Glass 5.

Він буде доступний у кольорах Ballad Blue, Peacock Pink та Tidal Teal. Ballad Blue – це обробка зі штучної шкіри. Ціна поки що не розголошується, але очікується, що вона становитиме близько 300 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.