Motorola Edge 50 Fusion засвітився в Geekbench: що показав бенчмарк

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Motorola Edge 50 Pro буде офіційно представлений 3 квітня, але не дивно, що він не буде єдиною моделлю в лінійці. Згодом до неї приєднається бюджетний Edge 50 Fusion, деякі характеристики якого просочилися минулого тижня, а тепер були помічені в онлайн-базі даних Geekbench.

Прототип, про який йде мова, був протестований в Geekbench 6 і отримав одноядерний результат 913 балів, а багатоядерний – 2 629 балів. Він працює на чипсеті Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 в парі з 8 ГБ оперативної пам’яті.

Телефон буде працювати під управлінням Android 14 з першого дня, і це все, що показав цей бенчмарк. Однак, завдяки вищезгаданому витоку, ми також знаємо, що він буде оснащений 6,7-дюймовим сенсорним POLED-дисплеєм із захисним склом Gorilla Glass 5, основною тильною камерою на 50 Мп, фронтальною на 32 Мп та акумулятором на 5000 мАг з підтримкою дротової зарядки потужністю 68 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Edge 50 Fusion буде захищений від пилу та води за стандартом IP68 і пропонуватиметься в кольорах Peacock Pink, Tidal Teal та Ballad Blue, останній з яких має покриття зі штучної шкіри. Наразі невідомо, коли саме відбудеться презентація Fusion, але ми будемо тримати вас у курсі подій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.