Розкрито всі характеристики серії Huawei P70 – потужних смартфонів, які вийдуть вже незабаром

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Huawei продовжує розширювати свою лінійку продуктів. Після серії Mate 60 та Mate X50 наступним продуктом компанії стане ще один смартфон. Нещодавно запуск серії Huawei P70 був перенесений з дати початку березня, але, схоже, він нарешті з’явиться на ринку. Інсайдер Digital Chat Station повідомляє, що серія P70 може з’явитися дуже скоро.

На відміну від своїх попередніх грандіозних презентацій, Huawei прийняла нову стратегію випуску продуктів. Тепер компанія тихо виводить свої пропозиції на ринок, але продовжує демонструвати значний успіх. Нещодавно ми побачили це на прикладі вражаючих показників продажів Huawei Mate 60 Series у Китаї. Аналогічно, Honor X50 Pro непомітно стартував у Китаї. Майбутня серія P70 стане третьою лінійкою смартфонів Huawei, яка отримає вигоду від цієї стратегії тихого запуску.

Хоча точна дата виходу майбутньої серії Huawei P70 все ще залишається невідомою, ми починаємо отримувати уявлення про її потенційні особливості. Ходять чутки, що телефон буде оснащений оновленим чипсетом серії Kirin 9000, який, можливо, забезпечить приріст продуктивності порівняно з Kirin 9000S, встановленим у серії Mate60. Хоча конкретні деталі продуктивності недоступні, ми очікуємо, що потужність буде відповідати сучасним флагманським смартфонам.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Витоки свідчать, що моделі Huawei P70 матимуть екрани діагоналлю від 6,58 до 6,8 дюйма. Чутки вказують на вигнутий LTPO-екран з високою роздільною здатністю. Очікується, що серія P70 буде оснащена основною камерою з сенсором OV50H або IMX989, а також надширококутним об’єктивом на 50 Мп і телеоб’єктивом з 4-кратним перископічним збільшенням на 50 Мп. Ціна на серію P70 залишається невідомою, але тогорічний Huawei P60 Art стартував за ціною 8 988 юанів (близько 1340 доларів США), що дає змогу визначити потенційну ціну.

Усі відомі характеристики серії Huawei P70 наведені в таблиці нижче:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.